Schermafbeelding 2016-05-18 om 15.23.56

World on the wall

Ik ben gek op reizen! Ik heb al best veel van de wereld gezien maar natuurlijk staat er nog heel veel op mijn ‘to visit’ lijstje. Gelukkig wordt reizen steeds normaler, goedkoper en vooral gemakkelijker. De wereld ligt aan onze voeten en hoe leuk is het om deze reislust in je interieur terug te vinden!

Reizen geeft mij altijd het ultieme gevoel van vrijheid en is één groot avontuur. Daarnaast vind ik het ontdekken van nieuw plekken en culturen enorm inspirerend. De eerstvolgende trip op onze planning gaat naar Chili! Felipe is daar geboren en het grootste deel van zijn familie woont daar nog. Hoog tijd om ze eens te bezoeken dus. Verder gaan we daar natuurlijk ook een beetje rondtoeren, want het schijnt een prachtig land te zijn (ik ben er nog nooit geweest). Heerlijk om alvast over te dromen. Misschien is het leuk als ik er een blogpost aan wijd of delen van onze trip film? Laat het me weten in een reactie.

Hieronder deel ik 10x een wereldkaart in huis! Een kaart aan de muur is kleurrijk, speels, (geo)grafisch en je kunt hem gemakkelijk persoonlijk maken. Bijvoorbeeld door te ‘pinnen’ waar je al geweest bent of je volgende vakantiebestemming aan te geven. Verder kun je natuurlijk ook foto’s van je reizen aan de kaart toevoegen. Wil je geen wereldkaart maar wel zijn effect? Je zou ook de plattegrond van een stad of bijvoorbeeld een metronetwerk kunnen gebruiken.

Op Doek Schermafbeelding 2016-05-13 om 13.17.16

Een muurtje volSchermafbeelding 2016-05-13 om 13.17.02

Black & White Schermafbeelding 2016-05-13 om 13.16.51

Kids ProofSchermafbeelding 2016-05-13 om 13.16.40

Old SchoolSchermafbeelding 2016-05-13 om 13.16.28

Waar gaat jouw eerstvolgende reis naar toe en heb jij een (wereld)kaart in huis?
Meer kaart-inspiratie? Kijk dan even op mijn Pinterest Bord.

Beelden: 1.Urban Outfitters 2.Urban Outfitters 3.Rebel Walls 4.Design Sponge 5.Niet gevonden 6.Nordic Leaves 7.Niet gevonden 8.Niet gevonden 9.Studded Hearts 10.Fantastic Frank
*Ik doe altijd mijn best om de juiste bronvermelding te geven. Helaas lukt dit niet altijd. Vind je een foutje of heb je een toevoeging, laat het me gerust weten!

3 thoughts on “World on the wall

 1. Ha Mirte,
  Fantastisch leuk en inspirerend weer! Ik ben zelf momenteel op zoek naar een mooie oude wereldbol voor in mijn nieuwe huis:)
  Als ik je niet meer spreek of zie, veel plezier in Chili, ik weet niet wanneer je gaat?

  1. Hi Rianne,
   Gefeliciteerd met je nieuwe huis, wat leuk!
   We zouden graag in september gaan dus wie weet zie ik je voor die tijd nog.

Reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet op de site geplaatst* zijn verplichte velden *

Je kan HTML gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>