Studio MIKA

Leuk dat je meer wilt weten over Studio MIKA!

Studio MIKA is ontstaan vanuit een studieopdracht. Het doel van deze opdracht was je onderscheidend te ontwikkelen als ontwerper of stylist. De inhoud van het ‘project’ mocht je zelf invullen. Ik wilde mij graag meer gaan verdiepen in grafische vormgeving. Daarnaast was ik op zoek naar een manier om mijn portfolio makkelijk te kunnen delen. En 1 + 1 = een eigen website! Dit is dus mijn plekje op het internet.

In mijn portfolio is werk van mij terug te vinden. Persoonlijk hou ik van Scandinavisch design. Ik vind het leuk om te ‘spelen’ met grafische elementen en ik ben dol op wit in combinatie met pastelkleuren. Deze laat ik dan ook graag in mijn ontwerpen terug komen. Toch kun je als ontwerper natuurlijk niet altijd je persoonlijke smaak op de voorgrond laten treden. Ben je benieuwd naar hoe ik opdrachten benader?
Lees dan: mijn visie.

Omslagfoto

Naast mijn portfolio is hier ook mijn blog te vinden. Buiten mijn liefde voor interieur deel ik hier graag met jullie waar ik nog meer gelukkig van word. Je kunt hier bijvoorbeeld recepten, reisverhalen en DIY’s terug vinden.

‘What’s in a name?’
Ik kan me voorstellen dat de naam Studio MIKA om wat meer uitleg vraagt. De creatievelingen onder ons hadden het misschien al opgemerkt, maar de naam MIKA is een combinatie van letters uit mijn naam (Mirte Kager). En omdat enkel de naam MIKA niet zo veel zegt heb ik gezocht naar een toevoeging. Woorden als interior, design of ontwerp wilde ik graag vermijden en daarom heb ik gekozen voor studio en werd de naam Studio MIKA.