Schermafbeelding 2016-08-31 om 21.25.01

Leukste artikelen | 1 jaar Studio MIKA

Yeey, gisteren bestond Studio MIKA precies één jaar. Benieuwd welke artikelen ik het leukst vond en welke er het beste zijn gelezen? Ik deel het hieronder.

Er is eigenlijk geen artikel dat ik niet met plezier geschreven heb, maar in het lijstje hieronder vind je mijn lievelingsartikelen van het afgelopen jaar. De blogs met inspiratiebeelden voor ons nieuwe huisje staan bij mij op één. Ze zijn een soort samenvatting van mijn dromen over ons huis en ik vind het nog steeds heerlijk om ze terug te lezen. Op de tweede plek staat het artikel dat ik geschreven heb over mijn ‘emigratie’. Voor mij een heel bijzonder artikel, omdat ik hierin heel open geweest ben. De laatste drie artikelen op het lijstje vind ik zo leuk omdat ik ze zelf ontzettend inspirerend vind. Bij het schrijven van het artikel ‘Gallery wall’ had ik direct zin om zelf lijstjes aan de muur te hangen. Het artikel ‘Zonnetje in huis’, heeft me verliefd gemaakt op de kleur geel en het artikel ‘Just keep pinning’ heeft mijn Pinterest ‘verslaving’ alleen maar erger gemaakt.

1. Inspiratiebeelden (living & keuken)
2. Wat je van emigreren kunt leren
3. Gallery wall
4. Zonnetje in huis
5. Just keep pinning

En dan natuurlijk de artikelen die jullie het leukste vonden. Dit was een beetje lastig te bepalen. Mijn bezoekersaantallen stijgen namelijk nog maandelijks. Ik vind het natuurlijk ontzettend leuk dat mijn website elke maand meer lezers trekt, maar het was hierdoor wel moeilijk om een ‘goed’ beeld te krijgen over wat jullie het leukst vonden om te lezen. Ik heb onderstaand lijstje dus samengesteld aan de hand van het aantal (unieke) bezoekersaantallen in mijn statistieken.
1. Zomertafels
2. Eerste beelden van ons nieuwe huis
3. Team FyM
4. Het ontwerp van de begane grond
5. World on the wall

Welk artikel van het afgelopen jaar vond jij het leukste? Staat hij tussen één van de lijstjes?

Beeld uitgelichte afbeelding: Studio D
*Ik doe altijd mijn best om de juiste bronvermelding te geven. Helaas lukt dit niet altijd. Vind je een foutje of heb je een toevoeging, laat het me gerust weten!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet op de site geplaatst* zijn verplichte velden *

Je kan HTML gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>