Schermafbeelding 2016-05-05 om 23.19.07

Inspiratiebeelden living

Yeey, weer even een blogpost over ons huis! Vorige maand deelde ik het ontwerp van de begane grond al met jullie. Vandaag laat ik een deel van mijn inspiratiebeelden zien en licht ik de plannen iets meer toe. 

Mocht je het ontwerp nog niet gezien hebben? Je vindt hem als je hier klikt.

Bank op pootjes
Omdat onze woonkamer vrij smal is (2,5 meter breed) wil ik graag een bank op pootjes. Dit zorgt voor meer ruimtelijkheid en maakt dat het minder zwaar oogt. De SÖDERHAMN van IKEA is tot nu toe mijn favoriet. Maar mochten jullie nog een tip hebben, hoor ik het graag.  Schermafbeelding 2016-04-27 om 15.31.11

Bakstenen muurtje
Het allermooiste cadeautje van ons huis. Hierover heb ik meer geschreven in de blogpost ‘stenen verassing’Schermafbeelding 2016-04-27 om 15.19.59

Lock it up
In één van mijn video’s zei ik het al even kort, maar wij hebben lockers die ik nog op ga knappen. Ik ben gek op de industriële look van deze kasten en ik denk dat ze prachtig zullen staan tegen onze bakstenen wand. Schermafbeelding 2016-04-27 om 15.20.33

Blije bloemen
Ik ben gek op bloemen, vooral wilde veldboeketjes. In onze woonkamer mogen ze dan ook niet ontbreken. Maar ja, wie wordt hier nou niet blij van?!Schermafbeelding 2016-04-27 om 15.20.10

Inbouw kast
Zoals ik al eerder zei is onze woonkamer heel smal. Om toch genoeg bergruimte te creëren willen we een kast van de grond tot het plafond. Want hoe lekker is het om al je ‘rommel’ achter een deurtje te kunnen leggen? In deze kast zal ook onze televisie komen.  Schermafbeelding 2016-04-27 om 15.19.47

Ingelijst
De styling van een huis is voor mij nooit af. Het gaat mee met de trends, de seizoenen en je huishouden. Toch is het belangrijk, want het zijn vaak juist de kleine dingen die een huis persoonlijk maken. Felipe en ik houden van fotografie en vooral Felipe is hier dagelijks mee bezig. Ik zou daarom graag een aantal zelfgemaakte foto’s in ons huis terug zien.  Schermafbeelding 2016-04-27 om 15.19.32

Groen in huis
Planten in huis zijn hipper dan ooit. Ik schreef al over in de blogpost ‘into the wild’. En natuurlijk wil ik ook in onze woonkamer de natuur naar binnen halen. Ik denk erover om een cactus en luchtplantjes te nemen maar mochten jullie nog andere leuke tips hebben, laat het me weten in een reactie. Schermafbeelding 2016-04-27 om 15.19.17

Barcart
Een nieuwe trend op interieur gebied zijn bartafels. Leuk voor wanneer je een feestje hebt, maar vooral een feest om te stylen. Wij hebben een tijdje terug een gouden op de kop getikt via 2dehands.be. Naast je drankvoorraad kun je er natuurlijk ook een hoop andere dingen op kwijt. Denk bijvoorbeeld aan bloemen, boeken etc. Meer barcart inspiratie vind je op mijn Pinterest bord. Schermafbeelding 2016-04-27 om 15.19.02

Hoe ziet jou woonkamer eruit? En wat vind je van mijn inspiratiebeelden? Laat het hieronder weten in een reactie. Volgende maand deel ik mijn inspiratiebeelden voor de keuken.

Wil je meer woonkamer inspiratie? Kijk even op mijn Pinterest borden living (algemeen) & living | Studio MIKA (inspiratiebord voor ons huis)

Beelden: 1. Decorfacil 2. Nordic Days 3. The Everygril 4. Decouvrir Design 5. Rafa Kids 6. Woontrendz 7. Bloomon 8. Niet gevonden 9. Niet gevonden 10. Niet gevonden 11. Planete Deco 12. Trendenser 13. Bengtgarden 14. Brainy Days 15. Hubpages 16. Luella & June
*Ik doe altijd mijn best om de juiste bronvermelding te geven. Helaas lukt dit niet altijd. Vind je een foutje of heb je een toevoeging, laat het me gerust weten!

One thought on “Inspiratiebeelden living

Reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet op de site geplaatst* zijn verplichte velden *

Je kan HTML gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>