Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.23

Diary februari 2016 | Persoonlijk

Februari is bijna voorbij, tijd dus voor een nieuwe diary! Ik heb een heerlijke maand gehad vol gezelligheid, leuke uitstapjes en vooral lekker eten.

Vrijdag 29 januari – De afgelopen twee dagen ben ik in Nijmegen geweest om met Nikki voor onze studie te werken. We hebben fijn samengewerkt en zijn lekker opgeschoten. Na een weekje hard werken is het daarom tijd om het weekend in te luiden. Ik reis terug naar Antwerpen en begin het weekend samen met Pieter, Fréderik, Sébastian en Laura bij The Dirty Rabbit. Schermafbeelding 2016-02-22 om 11.40.12

Zaterdag 30 januari –  Zaterdag begint onze dag met een heerlijke brunch in de Wasbar. Ik neem een tomatensoepje en een verse sinaasappelsap. Als we weer thuis zijn pakken we snel onze spullen en vertrekken we voor het weekend naar Sjaak en Cindy. Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.24 Rond een uur of zes zijn we in Amsterdam. We eten een pizaatje en gaan daarna naar Kevin Hart. De voorstelling was super leuk en ook het voorprogramma, de ‘Plastic Cup Boyz’, was de moeite waard!Schermafbeelding 2016-02-22 om 11.40

Zondag 31 januari – Deze regenachtige dag beginnen we met een bezoekje aan de woonboulevard Villa ArenA. Inspiratie op doen voor ons nieuwe huis! Aan het eind van de middag drinken we een koffietje bij Blijburg met Rianne en Coen. Rianne heeft overigens een te gek bedrijf genaamd ‘Uit de schuur’ waar ze ‘oude’ meubels een nieuw en kleurrijk leven geeft. Mocht je het nog niet kennen kijk dan zeker over op haar Facebook-pagina of website.Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.27 We sluiten de dag af bij Kiebêrt.Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.29

Dinsdag 2 februari – Vandaag werk ik thuis aan mijn studie en schrijf ik de blog ‘Wat je van emigreren kunt leren‘. Een hele persoonlijke blogpost waarin ik niet alleen de positieve maar ook de negatieve kant van mijn verhuizing beschrijf. Ik wil jullie heel erg bedanken voor de lieve reacties hierop! Aan het eind van de dag kruip ik samen met Felipe achter de computer om nog even naar de plannen voor ons huis te kijken. Het komt steeds dichterbij, spannend! Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.33

Vrijdag 5 februari – Om half acht ’s ochtends stap ik op de fiets naar het station en vertrek ik voor mijn studie naar Deventer. Rond zeven uur ’s avonds ben ik weer in Antwerpen. Er is een afterwork in de Shltr waar we de rest van de avond gezellig met Pieter en Laura doorbrengen. Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.35

Zaterdag 6 februari – Gezelligheid! Want Suzan is dit weekend in Antwerpen. We gaan lekker de stad in en ’s avonds kijken we naar Wie is de Mol. Suzan verdenkt Annemiek, ik denk dat Klaas de mol is. Wat denken jullie?Schermafbeelding 2016-02-09 om 11.36

Dinsdag 9 februari – Vandaag werken Felipe ik allebei vanuit huis. Ik zoek inspiratiebeelden bij elkaar voor een nieuw project en ook Felipe zit de hele ochtend achter zijn laptop. Aan het einde van de middag fietsen we nog even naar Maona voor een theetje. Schermafbeelding 2016-02-15 om 16.25

Vrijdag 12 februari – De dag begint vroeg want om half acht zit al ik op de fiets naar het station. Helaas kom ik er daar achter dat ik het mapje met al mijn reispasjes kennelijk onderweg ben kwijtgeraakt. Na drie keer mijn tas leeg te halen, terug naar huis te gaan en de weg naar het station nog eens af te leggen trek ik de conclusie dat ik ze toch echt verloren ben. Ik heb mijn trein ondertussen al gemist natuurlijk en zonder mijn (studenten) ov-kaart zou het wel een heel duur ritje naar Deventer worden. In plaats van naar school breng ik daarom een bezoekje aan de politie om aangifte te doen. Tot zo ver niet echt mijn dag dus. Gelukkig is het geen straf om het politie kantoor te bezoeken, want het gebouw is prachtig. Schermafbeelding 2016-02-15 om 16.27

Zaterdag 13 februari – Gister avond is Maaike naar Antwerpen gekomen om een weekendje samen te studeren. ’s Ochtends werken we thuis maar ’s middags gaan we toch nog even de stad in. Bij de H&M home koop ik twee nieuwe kussen hoezen. Schermafbeelding 2016-02-15 om 16.30Mijn ouders gaat het weekend naar een vriendin in Eibergen maar ze rijden om via Antwerpen om een ov-kaart te brengen. 1000 maal dank pap en mam!Schermafbeelding 2016-02-22 om 11.48.57In Park Spoor Noord is het Hap Food Truck Festival  waar we met z’n vieren een hapje eten.Schermafbeelding 2016-02-15 om 16.34 ’s Avonds ploffen we op de bank en kijken we Wie is de Mol.Schermafbeelding 2016-02-21 om 16.44

Zondag 14 februari – Vandaag zijn we het grootste deel van de dag bezig voor onze studie. Voor de lunch gaan we nog even naar het Hap Food Truck Festival. Want zo veel lekkers kun je niet laten liggen toch?!Schermafbeelding 2016-02-15 om 16.44

Schermafbeelding 2016-02-15 om 16.45

Schermafbeelding 2016-02-15 om 16.41

Maandag 15 februari – Maaike vertrekt richting huis en ik ga thuis weer aan het werk. Felipe is na een weekendje Praag met vrienden ook weer thuis. Aan het eind van de dag doen we boodschappen en maken we de messenset compleet. Hebben jullie ook gespaard?Schermafbeelding 2016-02-21 om 16.42

Woensdag 17 februari – Ik begin de dag sportief en ga een stuk hardlopen met Laura. Daarna werk ik nog een beetje. ’s Middags halen we een broodje bij De Drie Snellen en kletsen we bij op de bank.Schermafbeelding 2016-02-21 om 20.06

Zoals jullie konden zien zat mijn agenda de afgelopen maand weer vol met leuke dingen. Hoe was februari voor jullie? Laat het mij hieronder bij de reacties een weten. Ik ben benieuwd!

One thought on “Diary februari 2016 | Persoonlijk

Reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet op de site geplaatst* zijn verplichte velden *

Je kan HTML gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>