Schermafbeelding 2016-03-02 om 21.43.58

De eerste beelden van ons nieuwe huis | Video

Eindelijk was het dan zo ver, vorige week dinsdag kregen we de sleutels van ons nieuwe huisje! Zaterdag zijn we direct begonnen met klussen. Maar voor de eerste schrootjes van de muur gingen heb ik snel nog even gefilmd.

Bekijk hieronder de eerste beelden van ons nieuwe huis.

Ik ben natuurlijk benieuwd wat jullie van ons huisje vinden. Maar laat hieronder ook even weten wat jullie van de video vinden. Dan weet ik of ik in het vervolg nog een video-update ‘moet’ maken of dat jullie liever een blogpost (met foto’s) lezen.

15 thoughts on “De eerste beelden van ons nieuwe huis | Video

  1. Ik zeg niks meer aan doen, lekker authentiek. 🙂
    Nee hoor, gekkigheid. Doordat het nu een lichtelijke puinhoop is, kunnen jullie het wel helemaal naar eigen smaak maken. Nog veel werk, maar ik denk zomaar dat het een mooi paleisje wordt. Succes met de verbouwing, en jaaaaaaa meer filmpjes. <3

    1. Haha! Jaa inderdaad, we kunnen bijna helemaal vanaf 0 beginnen. Fijn dat je het filmpje zo leuk vond, ik zal snel een update filmen!

  2. Leuk Mirte, leuk om het filmpje te zien. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van gaan maken. Heel veel succes met klussen. Als je daar samen goed doorheen komt, zit het wel goed met jullie.

  3. Meid, wat leuk dat we zo even kunnen kijken, hoe het was. Het is nog wel een ” projectje”! Maar dat komt vast goed. Heel veel succes met alles wat er gebeuren moet. En af en toe een filmpje is heel fijn 😊

    1. Jaa, nog een flink project Dorien. Maar we zijn ondertussen al lekker opgeschoten, ik zal binnenkort een update filmen.

  4. Hoiiiiiii! Mooi project! En ik zag wat nice details .. kroonluchter; haardje(s) (of schouw voor een kachel), fantástiche mooie trapleuning. . Oude deurkruk .. I love it! En zojuist ook je nwste blog je gelezen over de verassingen die jullie al zijn tegen gekomen .. Wauw! Wordt vast prachtig! SUCCES!

Reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet op de site geplaatst* zijn verplichte velden *

Je kan HTML gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>