Schermafbeelding 2016-08-25 om 18.43.44

Chalkboard

Krijtborden bestaan al ontzettend lang. Ik ken ze zelf vooral van mijn basisschooltijd waarbij er in de les altijd door de docent op werd geschreven. Later werden deze ingeruild voor whitebords en tegenwoordig worden er vooral digiborden gebruikt. De krijtborden zijn dus langzaam aan het verdwijnen uit de klaslokalen. Maar gelukkig vind je ze wel steeds vaker terug in huis.

Krijtborden zijn bijvoorbeeld erg handig bij je werkplek om notities op te maken of om je planning bij te houden, in de keuken om je boodschappenlijstje op te schrijven, in de hal om een berichtje achter te laten voor de rest van je gezin, of natuurlijk gewoon om lekker op te tekenen. Daarnaast maken ze je ruimte heel speels en levendig. En voor de mensen die van verandering houden, je kunt het opschrift op je krijtbord elke dag veranderen.

Door de komst van krijtbordverf is het niet nodig om letterlijk een krijtbord op te hangen. Je kunt er, als je wilt, een hele muur mee vullen. De verf bestaat in heel veel kleuren, dus mocht je nog creatiever te werk willen gaan, dan kun je de wand ook in een kleurtje schilderen. Zelf vind ik de donkere kleur van het originele krijtbord echt prachtig. En zoals ik al in mijn blogpost met inspiratiebeelden over de keuken schreef, komt er bij ons een krijtbordwand in de keuken.

Hieronder vindt je 10x krijtborden op de muur.

Schermafbeelding 2016-08-25 om 18.28.51

Schermafbeelding 2016-08-25 om 18.27.29

Schermafbeelding 2016-08-25 om 18.27.17

Schermafbeelding 2016-08-25 om 18.26.03

Schermafbeelding 2016-08-25 om 18.29.26

Wil je meer krijtbord-inspiratie? Kijk dan even op mijn Pinterest bord.
Heb jij een krijtbord in huis? Laat me weten waar jij hem voor gebruikt.

Beelden: Uitgelichte afbeelding: Computer enzo kampen 1:vtwonen 2:Talo Sanomat 3:Niet gevonden 4:Jujuzozo Kids 5:Niet gevonden 6:Trendenser 7:Niet gevonden 8:Indiedays 9:Heimatbaum 10:Bengtgarden
*Ik doe altijd mijn best om de juiste bronvermelding te geven. Helaas lukt dit niet altijd. Vind je een foutje of heb je een toevoeging, laat het me gerust weten!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet op de site geplaatst* zijn verplichte velden *

Je kan HTML gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>