Schermafbeelding 2016-08-09 om 12.06.23

1 jaar Studio MIKA!

Yeeeey! Vandaag bestaat Studio MIKA precies één jaar!

Het was een waanzinnig jaar waarin superveel gebeurd is en waarin ik heel veel heb geleerd. Ik proost graag op nog vele blogjaren vol inspiratie, creativiteit en verbouwingen! Morgen komt er een artikel online met mijn (tot nu toe) favoriete artikelen en deel ik welke artikelen afgelopen jaar het beste zijn gelezen. Maar nu maak ik graag van de gelegenheid gebruik om een aantal mensen te bedanken.

Met stip op nummer één jij! Bedankt dat je al een jaar lang, of zo lang als het is, mijn artikelen leest. Ik haal ontzettend veel energie en voldoening uit de lieve reacties en stijgende bezoekersaantallen. Ik schrijf mijn artikelen altijd met jou, lieve lezer, in mijn achterhoofd en heb heel veel aan je input. Bedankt!

Gertha, bedankt voor al je hulp bij het opstarten van Studio MIKA. Dat je tijd vrij gemaakt hebt om je grafische en ondernemende oog over mijn werk te laten gaan. Ik had mij geen beter mentor kunnen wensen.

Mijn allerliefste moeder. Die, en dat weten maar weinig mensen, al mijn artikelen naleest. Om er zo voor te zorgen dat deze dyslect geen verschrikkelijke spelfouten in de artikelen achter laat. Bedankt mam

Mijn lieve familie en vrienden. Bedankt dat ik jullie altijd lastig mag vallen met vragen en/of nieuwe ideeën en dat jullie er altijd voor me zijn.

En tot slot natuurlijk Felipe. Lief, bedankt voor je antwoorden op mijn eindeloze: ‘Zal ik dit of dat?’, ‘Wat zou jij doen?’, “Wat vind je van dit artikel?’, ‘Zal ik hier eens over schrijven/vragen?’. Dat ik mijn onzekerheden met je kan delen, dat je je zakelijke talent met mij deelt en natuurlijk voor je hulp bij het fotograferen.

Zonder jullie was Studio MIKA niet wat het nu is!

Beeld uitgelichte afbeelding:They All Hate Us
*Ik doe altijd mijn best om de juiste bronvermelding te geven. Helaas lukt dit niet altijd. Vind je een foutje of heb je een toevoeging, laat het me gerust weten!

Bewaren

2 thoughts on “1 jaar Studio MIKA!

Reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet op de site geplaatst* zijn verplichte velden *

Je kan HTML gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>